فعالیت های نوآورانه

 

واحد توسعه تحقیقات بالینی به منظور جلب مشارکت کادر بالین در تحقیقات و توانمندسازی ایشان در زمینه پژوهش، برنامه های جدیدی را در دستور کار خود قرار داده است که اهم این موارد به شرح زیر می باشد:
 
1- تغییر شیوه اجرای درس پایان نامه دوره پزشکی عمومی با رویکرد بالین محور برای اولین بار در کشور:
در این طرح، دانشجویان دوره پزشکی ملزم به انتخاب موضوع پایان نامه در مرحله کارآموزی 1 (استیودنتی) می باشند و به مدت یک ماه برنامه های توانمندسازی را زیر نظر مشاورین مرکز که همگی اعضای هیأت علمی و پژوهشگران برجسته دانشگاه می باشند، می گذرانند. در ادامه دانشجویان ملزم به تهیه و تصویب طرح پژوهشی (پروپوزال) پایان نامه خود در مرحله کارآموزی 2 (اکسترنی) توام با گذراندن برنامه های توانمندسازی می باشند. نهایتا دانشجو در مرحله کارورزی (اینترنی) مراحل اجرایی پژوهش را انجام داده و در زمینه گزار ش پژوهش (کتابچه و مقاله) توانمندی های لازم را کسب می نمایند.
این طرح فقط در بیمارستان ولیعصر فسا اجرا می شود و مجوز لازم را از شورای پزشکی عمومی وزارت اخذ نموده است.
 
2- سامانه پاسخگویی سریع به درخواست های پژوهشی:
به منظور تسهیل در پاسخگویی به نیازهای پژوهشگران بالینی، سامانه ای تخصصی به منظور برآورد نیازهای مشاوره ای محققین به آدرس rcc.fums.ac.ir طراحی شده و با کمک این سامانه در کمتر از 24 ساعت نوبت دهی به پژوهشگران صورت می پذیرد و پشتیبانی آنلاین توسط کارشناسان واحد نیز به صورت 24 ساعته انجام می شود.
 
3- تشکیل تیم های تحقیقاتی:
از آنجا که همواره تعداد زیادی از ایده های پژوهشی بالینی به دلیل مشغله های فراوان کادر درمان (نظیر تراکم تعداد بالای ویزیت بیماران، کشیک های زیاد و ...) رها می شوند، واحد توسعه تحقیقات بالینی برنامه تشکیل بانک اطلاعاتی پژوهشگران دانشگاه را در دستور کار خود قرار داد. در این برنامه تمام ایده های پژوهشی ثبت می شودند و متناسب با علاقمندی های پژوهشی ثبت شده در بانک اطلاعاتی واحد، پروژه به افراد مرتبط معرفی می گردد و نهایتاً تیم تحقیقاتی مشخص گردیده و وظایف و مسئولیت های ایشان در پروژه به ایشان ابلاغ می گردد.

 

 
 
عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: